Torsdag den 25. marts 2021 kl. 14.00-16.00

På dette opfølgende kursus får du mulighed for at sparre med underviserne og dine medkursister. Vi vil komme med relevant inspiration og vejledning til den proces, som du er i med din målgruppe. Kurset kan ikke stå alle, men er tænkt som en hjælp til dig, så du ikke er alene efter kurset og ligeledes som en gulerod, så du kommer i gang efter kurset.

I de 8 uger mellem kursusdatoerne er tanken, at du arbejder med en børnegruppe og skriver dagbog, så du på denne måde holder dig selv fast i at komme i gang. Vi vil gerne, at du på denne måde integrerer og fortsætter din læring, så du ikke bare går hjem efter ”endnu et kursus” og glemmer alt om det.


Oplægsholdere:

  • Rikke Kobæk, pædagog og børneyogalærer. Arbejder med yoga 25 timer om ugen i en institution og underviser ved siden af i familieyoga og kurser som dette.
  • Zanne Kilden har sit eget yogastudie på Aarhus Ø, hvor hun primært underviser voksne i yoga. Derudover tager hun som tidligere skolelærer, rundt og underviser børn i yoga rundt på skoler, i vuggestuer og i børnehaver. Zanne holder også oplæg for lærere og pædagoger.

 

Ved for få tilmeldinger vil kurset blive udskudt eller aflyst, og det er derfor vigtigt, at du melder dig i tide, hvis du gerne vil deltage på kurset.

 

Målgruppe

Kurset henvender sig til pædagogisk personale og ledere, der arbejder med børn i alderen 2-8 år i selvejende og private dag- og fritidstilbud. Kurset er også for institutioner uden for fobu

Pris

GRATIS for fobu medlemmer. Øvrige deltagere kr. 550,- pr. person. For tættere samarbejdspartnere/netværkskollegaer uden for fobu 450,- pr. person - Husk dog at anfør dette i feltet: "Hvor har jeg hørt om kurset?". No-show gebyr på kr. 500,- pr. person ved manglende afbud til info@fobu.dk senest 24 timer før kurset starter.

Sted

Virtuelt

Tilmeldingsfrist

15. marts 2021

Tilmelding

Tilføj deltager
5. november 2020