Tirsdag den 27. oktober 2020 kl. 17.30-20.00

Maja Haslebo arbejder som selvstændig konsulent for store og små virksomheder på tværs af alle brancher. Majas faglige indgang er erhvervspsykologien, og det teoretiske ståsted er socialkonstruktionismen og den anerkendende og systemiske tilgang.

Majas foredrag omhandler organisationsudvikling, ledelse og følgeskab. Et velfungerende arbejdsfællesskab er altafgørende for hverdagen i dagtilbud. Derfor sætter Maja i oplægget knivskarpt fokus på de udfordringer, der findes i pædagogisk praksis og kommer med enkle og håndgribelige forslag til en stærkere faglig praksis. Med eksempler fra praksis, en direkte tone og en god portion humor rammer Maja plet. Man går fra foredraget fuld af fortrøstning, handlekraft og virkelyst. Ledere og pædagoger går derfra med konkrete redskaber til at justere og stille skarpt på arbejdsfællesskabets vigtige opgaver. Fra den dag I har hørt dette foredrag, er det slut med at tage udgangspunkt i laveste fællesnævner, personlige behov og hensyn. 

Der vil være sandwich fra kl. 17.00-17.30 og foredrag om forpligtende arbejdsfællesskab kl. 17.30-20.00.

Husk at medbring mundbind, da alle deltagere skal bære mundbind, når man står op – både ved ankomst, i lokalet, ved forplejning og ved afgang.

 

Oplægsholder: Erhvervspsykolog Maja Loua Haslebo

 

Målgruppe

Målgruppen er både leder og pædagoger, og foredraget er oplagt for fx TRIO eller MED – eller den samlede personalegruppe.

Pris

GRATIS for fobu medlemmer. Øvrige deltagere kr. 550,- pr. person. For tættere samarbejdspartnere/netværkskollegaer uden for fobu 450,- pr. person No-show gebyr på kr. 500,- pr. person ved manglende afbud til info@fobu.dk senest 24 timer før kurset starter.

Sted

Spisesalon Bryggen Njalsgade 23c 3. th 2300 København S

Tilmeldingsfrist

19. oktober 2020

Tilmeldingsfristen er overskredet.

22. oktober 2020