Mandag den 22. marts 2021 kl. 09.00-16.00

Flere har efterspurgt et kursus med fokus på ledelseskommunikation i forbindelse med Medarbejder- og Gruppeudviklingssamtaler, og derfor udbyder vi nu kurset: "Redskaber til at holde den gode MUS/GRUS".
Brugt rigtigt er MUS/GRUS et vigtig redskab til at sikre udvikling af dine medarbejdere og institutionen, og til kurset vil du få indsigt i, hvordan du indfrier potentialet i Medarbejder- og Gruppeudviklingssamtaler.

Kurset er henvendt til institutionsledere tilknyttet FOBU. Via faglige oplæg, erfaringsdeling og praktiske øvelser opnår I viden om og tilegner jer færdigheder i at afholde MUS og GRUS.

Undervisningen har fokus på afholdelse og opfølgning af MUS og GRUS med afsæt i de problemstillinger, som I oplever i jeres daglige arbejde.

 

Oplægsholder: ForandringsAkademiet

 

Ved for få tilmeldinger vil kurset blive udskudt eller aflyst, og det er derfor vigtigt, at du melder dig i tide, hvis du gerne vil deltage på kurset.

Målgruppe

Kurset henvender sig til ledere i selvejende og private 0-10 års dag- og fritidstilbud

Pris

GRATIS for fobu medlemmer. Øvrige deltagere kr. 550,- pr. person. For tættere samarbejdspartnere/netværkskollegaer uden for fobu 450,- pr. person No-show gebyr på kr. 500,- pr. person ved manglende afbud til info@fobu.dk senest 24 timer før kurset starter.

Sted

DGI Huset Aarhus, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C

Tilmeldingsfrist

1. marts 2021

Tilmelding

Tilføj deltager
9. november 2020