Tilmeld dig her til årsmøde d. 3. - 4. maj 2013 på Nyborg Strand Hotel- og Konferencecenter. Programmet starter fredag d. 3. maj 2013 kl. 9.30.

OBS: Tilmeldingsfristen er d. 20. april 2013.

Vi glæder os over at kunne byde velkommen til næste årsmøde i maj 2013, som består af en konference og et repræsentant­skabsmøde.

Årsmødet er en tilbagevendende invitation til, sammen at gøre en forskel - at vi i fællesskabet bidrager til det gode børneliv - og samtidig få et opdateret overblik over den aktuelle udvikling i netværk og daginstitutionsmiljø.

Igennem den senere tid er der blevet krydset grænser og nedbrudt barrierer. Mange daginstitutioner har etableret netværk eller lagt planer for netværk, og lederne har gennemgået en særlig netværksuddannelse. Uddannelsen understøtter pædagogisk faglig­hed med en fokuseret opmærksomhed på barnets trivsel og udvikling i pædagogisk praksis, en innovativ tilgang til udforskning af civilsamfundet og udvikling af facilitering af læreprocesser, der understøtter organisationen strategisk og menneskeligt.

Det er vigtigt at bestyrelserne er aktive medspillere i fællesskabet, og derfor håber vi på et stort fremmøde fra bestyrelserne på vores årsmøde.

Sammen har vi mulighed for at bidrage og udvikle vores institutioner, så vores børn får gode muligheder for at leve og udvikle sig i en hverdag, der både er sjov og interessant. Et liv med nysgerrighed og plads til fordybelse med nærværende engagerede voksne.

 

Fællesskaber der bidrager til det gode børneliv

I år er hovedtalerne:

Steen Hildebrandt, Ph.d. og professor i organisations- og ledelsesteori på Institut for Marketing

Anders la Cour, lektor, CBS - Institut for Ledelse, Politik og Filosofi

Holger Højlund, lektor, CBS - Institut for Ledelse, Politik og Filosofi

Helle Vibeke Carstensen, cand. rer. soc. MBI og Innovationschef i Skatteministeriet

  

Programmer

Se Årsmødets konferenceprogram (d. 3. maj 2013) Klik HER (pdf)

Se Repræsentantskabsmødets program (d. 4. maj 2013) Klik HER (pdf)

 

Tilmeld dig HER

26. februar 2017