Christina Otzen er nyt navn på opstillingslisten som suppleant til MDI’s bestyrelse. Hun er 37 år gammel og mor til Vilda og Hugo. Hun sidder som formand i bestyrelsen på Børnehuset Teaterbørn, hvor hendes søn går.

Christina Otzens engagement er drevet af interessen for at være med til at forme børns hverdag på et mere overordnet niveau. Hun fortæller om sig selv:

”Min uddannelsesmæssige baggrund er en kandidatgrad i miljøplanlægning og international udvikling på RUC, men planen om at tage ud for at redde verden med miljøprojekter blev sat på standby, da jeg valgte at satse på en sejlsportskarriere fra år 2000.

Efter at have levet livet i alverdens havne og vundet bronze ved OL i Athen var det tilbage til den 'civile' verden. Job-planerne blev ændret efter en et-årig efteruddannelse som journalist i 2006. Siden da har jeg ikke reddet verden, men beskrevet livet i Herlev som journalist på lokalavisen Herlev Bladet.

Kort efter, at jeg blev færdig med journalistuddannelsen, blev jeg også mor til Vilda, som nu er startet i skole. Et par år senere fulgte Hugo, som snart fylder fire år og har gået i Teaterbørn siden han var næsten et år. Deres far og jeg gik hver til sit i 2012, og så flyttede jeg 'hjem' til Østerbro, hvor jeg er vokset op.

Jeg har virkelig nydt min tid i bestyrelsen i Teaterbørn og føler, at jeg har bedre fornemmelse for det der rør sig, end hvis jeg stod udenfor. Privat er jeg selvfølgelig til tider udfordret på timer i døgnet, da jeg er alene med børnene, til gengæld er jeg velsignet med en stor familie, som gerne træder til.”

Valg til MDI’s bestyrelse finder sted ved repræsentantskabsmødet under årsmødet d. 3. - 4. maj 2013 på Nyborg Strand Hotel- og Konferencecenter.

Læs mere om årsmødet klik HER.

 

26. februar 2017