VELKOMMEN TIL KATJA LIND
Katja er fobus nye pædagogiske udviklingskonsulent, der varetager forskellige opgaver inden for det pædagogiske og ledelses/udviklingsmæssige område.

  • I vil stifte bekendtskab med mig ved diverse ledermøder/netværksmøder, jeg vil være til rådighed for vejledning, sparring og coaching og hjælpe med udviklingsprocesser i Jeres institutioner.

Katja er uddannet pædagog fra Højvangsseminariet, har diplomuddannelse i ”Projektledelse og organisationsudvikling” og en MPG (”Master i Offentlig Ledelse”). Hun har praksiserfaring på næsten alle niveauer inden for området, idet hun både har arbejdet som pædagog, været souschef og leder i en selvejende børnehave og senest været ansat som udviklingsleder af et selvejende fællesskab i Greve.

  • Jeg bor på Vesterbro med min mand Martin og vores skønne hun Sally. Jeg holder mig dagligt fysisk og mentalt sund ved bl.a.at dyrke Crossfit, puls/styrke og gå ture med mand og hund. Men det, som mange ikke ved, er, at jeg faktisk også er uddannet aerobic-instruktør.

Katjas bedste pædagogiske tip er: Se verden med barnets øjne, så giver mange ting mening på anderledes måder, og du kan opnå forståelse - selv i svære situationer.

8. februar 2019