Corona har ramt hele verden, og onsdag den 11. marts lukkede Statsministeriet Danmark ned. Fobu bakker naturligvis op om myndighedernes retningslinjer og arbejder så vidt muligt alle hjemmefra. Det er vigtigt for os, at lønnen kører, som den skal, at regningerne bliver betalt, og at alle kan få den rådgivning, som de har brug for. Derfor er vi den næste tid til rådighed for vores institutioner og ledere næsten helt som normalt.

Vi besvarer alle telefoner og mails, og vi forsøger så vidt, det er muligt, at afholde alle planlagte møder og samtaler de næste 14 dage telefonisk eller flytte disse til et senere tidspunkt. Længere sagsbehandling kan forekomme, men vi gør vores bedste for at være tilgængelige for jer.

Vi holder os løbende opdaterede på alle kanaler og informerer jer om udviklingen via nyhedsbreve, mails eller på vores hjemmeside www.fobu.dk. Har I nogle former for spørgsmål, er vi kun en mail eller et opkald væk – I skal ikke tøve med at spørge, for hvad vi ikke ved, vil vi gøre alt for at finde ud af.

3. september 2020