Tirsdag den 22. oktober 2019 kl. 12.30-15.30

Børn spejler det, som de voksne siger og gør. Alle voksne – også forældrene. Forældre kan ikke være anonyme i samværet med børnene, fordi forældre er betydningsfulde rollemodeller for eget barn og de andre børn. Derfor er forældre hver dag medskabende af børnenes fællesskab og læringsmiljø. Jo mere man er sig det bevidst, jo mere har det pædagogiske personale og forældrene det som et fælles afsæt for samarbejdet, og jo stærkere fællesskab og læringsmiljø kan man sammen skabe for alle børn.

Kirsten Birk Lassen fra Følgeskabet vil præsentere en aktiv og medskabende tilgang til forældrene og præsentere forskellige værktøjer og refleksioner, hvor deltagerne får mulighed for at stille sig selv og hinanden spørgsmål som: Hvordan det fælles afsæt for samarbjedet med forældrene er, hvordan forældrene understøttes i at være medskabende rollemodeller i hverdagens samarbejde, og hvad det er, man vil med forældrene, så samarbejdet skaber en tryg, lærende, udviklende og dannende hverdag for alle børn?


Oplægsholder:
Kirsten Birk Lassen, Følgeskabet

 

 

Målgruppe

Kurset henvender sig til pædogogisk personale og ledere i selvejende og private 0-10 års dag- og fritidstilbud. Kurset er også for institutioner uden for fobu

Pris

GRATIS for fobu medlemmer. Øvrige deltagere kr. 550,- pr. person. No-show gebyr på kr. 500,- pr. person ved manglende afbud til info@fobu.dk senest 24 timer før kurset starter.

Sted

Langenæs Álle 61, 8000 Aarhus

Tilmeldingsfrist

22. oktober 2019

Tilmelding

Tilføj deltager
8. juli 2019