Onsdag den 20. marts 2019 kl. 9-11

Alle forældre ønsker den bedst mulige information om deres barns motoriske/fysiske udvikling og trivsel, og derfor vil dette blive et omdrejningspunkt på kurset.

Herunder blandt andet emner som:

  • Med udgangspunkt i vores foregangsprojekt "Den Bevægende Daginstitution" vil der på kurset videnskabeligt blive gennemgået barnets motoriske/fysiske udvikling og behov.
  • Derudover gennemgås der de aldersrelaterede motoriske/fysiske færdigheder, som daginstitutionsbarnet normalt skal kunne, og du som pædagog pædagogisk kan anvende i forældresamtalen.

Den pædagogiske dokumentation bliver hermed et vigtigt redskab i daginstitutionens evalueringskultur.

På kurset får du herunder blandt andet:

  • En gennemgang med videoklip af det nye fysiske leg-læringsmiljø's betydning for den optimale motoriske udvikling. Der medtages enkelte af de nye spændende redskaber på kurset. Disse kan afprøves.

Du får gratis udleveret det projektrelaterede kompendium til inspiration for alle i jeres daginstitution.

 

Underviser: Per Kølle, projektansvarlig i DK

Per Kølle har blandt andet skrevet artiklen: "Lav jeres puderum om og giv børn en fantastisk start på livet" i fobu bladet januar 2019: "Læringsmiljø".

 

 

Målgruppe

Kurset henvender sig til ledere og pædagoger i selvejende og private 0-10 års dag- og fritidstilbud og klynger også uden for fobu.

Pris

GRATIS for fobu medlemmer. Øvrige deltagere kr. 550,- pr. person. No-show gebyr på kr. 500,- pr. person ved manglende afbud til info@fobu.dk senest 24 timer før kurset starter.

Sted

fobu, Enghavevej 31, 1., 1674 København V

Tilmeldingsfrist

19. marts 2019

Tilmeldingsfristen er overskredet.

15. marts 2019